Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 4+1 83 m2 Kosmonautů, Jindřichův Hradec

Pronájem bytu 4+1 83 m2 Kosmonautů, Jindřichův Hradec

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

V okresním městě Jindřichův Hradec, nedaleko od řeky Nežárky, se nachází sídliště Hvězdárna.
V této době mnoho lidí směřuje k bydlení v pronájmu. Proto i my vám nabízíme k pronájmu byt v osobním vlastnictví o velikosti 4+1 o celkové výměře 86 m². Byt, který je po částečné rekonstrukci, se nachází v 1. patře panelového bytového domu.

Pojďme se podívat. Z prostorné chodby, která nás dělí od výtahu, vcházíme do předsíňky samotného bytu. Zde nás upoutá prostor, který může být skladem, či technickou místností. Vybavená ložnice poskytne klidné útočiště k odpočinku. Pokračujeme prostornou, vzdušnou chodbou s vestavěnými, velice kvalitními skříněmi dělanými na míru, které svou velikostí snad zvládnou uložit veškeré vaše věci. Zde je také vchod na toaletu a do koupelny se sprchovým koutem. Jádro není vyzděné, ale nedávno nově obložené. Vejdeme do prostorné, příjemně barevně laděné kuchyně s novou kuchyňskou linkou s vestavěnou myčkou, plynovým sporákem a elektrickou troubou. Na kuchyni navazuje další pokoj. Z chodby také vstupujeme do rozlehlého obývacího pokoje s balkonem, kde se dá posedět u kávy a pozorovat ruch okolí. Na obývací pokoj navazuje další ze tří neprůchozích místností.
Tento byt opravdu vytváří pocit velkého soukromí a to je ještě umocněno výměnou původních vstupních dveří za nové. Protože je byt v 1. nadpodlaží, je chráněn vzrostlými stromy před velkými teplotami v létě. K bytu náleží klasická sklepní kóje. Nízké měsíční náklady jsou v této době více než zajímavé. Dům je po rekonstrukci.

Tato skvělá lokalita oplývá veškerou občanskou vybaveností a dobrou dopravní dostupností. Nikdo by zde nehledal, že se můžete během chvilky octnout v úplně jiném prostředí, než sídlištním. Doslova kousek za domem sejdete na cestu linoucí se takřka podél řeky s nádhernými výhledy a dojdete až do centra města. Útěk z reality....
Dlouhodobý pronájem bude vítán. Vhodné i pro rodinu, pro nekuřáky, domácí mazlíčci jsou povoleni. V této nejisté době plné zdražování majitel garantuje výši nájmu po dobu 1 roku a poté bude k jednání, ale je možné, že zůstane beze změny, záleží na situaci.

Nájemné činí 12.000,-Kč/měsíčně . Náklady spojené s užíváním bytu jsou zálohy na služby ve výši 3.000,-Kč/měsíčně. Elektřina a plyn se převádí na nájemce. Kauce je 24.000,-Kč. Provize pro RK 12.000,-Kč plus DPH. Byt je ihned k dispozici. Doporučujeme !!!

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky