Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 4+1 80 m2 Služská, Praha

Pronájem bytu 4+1 80 m2 Služská, Praha

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme k pronájmu velmi pěkný byt o dispozici 4+1, 78m2, který se nachází v 1.patře cihlového domu v pěkné a klidné lokalitě v pražských Kobylisích, Služské ul. Byt prošel v r. 2012 rekonstrukcí a je nabízen k pronájmu nezařízený pouze s kuchyňskou linkou (s indukční varnou deskou, troubou, myčkou nádobí) a také s koupelnovým nábytkem.

Byt je tvořen 3 pokoji se samostatnými vstupy z předsíně, kuchyní přes kterou je přístupný nejmenší pokoj, koupelnou s vanou a toaletou, další samostatnou toaletou a předsíní. Z koupelny je přístupný malý balkon. K dispozici je také sklep.

Na podlaze jsou v pokojích renovované parkety, v kuchyni a předsíní PVC a v příslušenství dlažba, byt má plastová okna. Vytápění bytu je zajištěno centrálně dálkově, ohřev vody je zajištěn vlastním kotlem, zaveden internet i kabelová TV.

Byt bude k nastěhování do 1.9. Majitelka preferuje zájemce o dlouhodobější pronájem a nejlépe nekuřáky bez domácích zvířat. K uvedené ceně se platí zálohy na topení, vodu a služby cca 3.500,-Kč ( upřesníme dle počtu osob), elektřina a plyn se převádí na nájemce. V případě zájmu nám nejprve zašlete základní informace o sobě prostřednictvím emailu či odpovědního formuláře. Majitelka požaduje vratnou kauci 1x měsíční platbu včetně zálohy na energie a služby a provize RK činí 1x nájem (resp. 24.200,-Kč vč. DPH).

Stanice metra Kobylisy se nachází 200 m od domu, tramvaj 600m, v místě je výborná občanská vybavenost.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky