Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 4+1 106 m2 Štorkánova, Praha

Pronájem bytu 4+1 106 m2 Štorkánova, Praha

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Velkoryse prostorný byt obklopený zelení na dosah stanice metra je k dispozici okamžitě. I když je to Smíchov, je málo míst v Praze, kde je takový klid, že máte pocit, jako byste v Praze vůbec nebyli. Přitom je to všude blízko. Pět minut chůze na metro a rázem máte všechno na dosah.
Ze vstupní haly můžete vstoupit do prostorného obývacího pokoje, kuchyně, jedné z ložnic, koupelny, samostatného WC a komory. Z obývacího pokoje pak vstoupíte do další ložnice (ta byla v současné době využívána jako taneční studio, proto je zde zrcadlo přes jednu celou stěnu), nebo můžeme vyjít na balkon.
Kuchyňská linka v kuchyni zůstane s veškerými přístroji, tedy i s ledničkou, jinak bude byt bez vybavení. Pouze v hale zůstanou vestavěné skříně. Pokud by nový nájemce chtěl zajistit pračku, je to samozřejmě možné.
Tento byt je ideální pro rodinu s dětmi, protože doslova na dosah je školka a základní škola, bazén a všechna sportoviště SK Motorlet a Sportcentra Radlice, stačí seběhnout z kopce.
K nájemnému je třeba připočítat zálohy na služby a energie ve výši 4.500,- korun měsíčně (počítáno pro tři osoby), dále je potřeba zaplatit kauci ve výši jednoho nájemného (22.000,- Kč) a provizi RK ve stejné výši (22.000,- Kč, vč. DPH). Zálohy na energie budou jednou ročně vyúčtovány a případné přeplatky vráceny nájemci.
Myslím, že tento byt stojí za prohlídku. Budu ráda, když zavoláte a já vám jej budu moci ukázat.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky