Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 3+kk 79 m2 Augustinova, Praha Chodov

Pronájem bytu 3+kk 79 m2 Augustinova, Praha Chodov

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

K dispozici od 1.7.2018. Exkluzivní bydlení v žádané lokalitě jižního města a výborné dostupnosti s možností dlouhodobého pronájmu. Byt po kompletní a velmi zdařilé rekonstrukci o dispozici 3+kk se zasklenou lodžií, komorou a klimatizací je situovaný ve zvýšeném přízemí panelového domu ul. Augustinova.
Jednotlivé místnosti jsou prostorné a světlé. V kuchyni je prostor k příjemnému posezení a vše je řešeno v moderním stylu. Byt se nabízí kompletně zařízený, tak jak vidíte na fotografiích, výjimkou je však dětský pokoj, který bude zcela vyklizen. Velkou předností této nemovitosti je veškerá občanská vybavenost v těsné blízkosti - MHD zastávka (1 stanice na metro Chodov a k OC Chodov), škola, školka, obchod, lékárna, fitness centrum, solárium, známá restaurace Koliba, dětské hřiště přímo u domu a možnost přenechání parkovacího místa na hlídaném parkovišti za 750,- měsíčně. Zároveň jste za 1 minutu v Kunratickém lese, kde máte soukromí a klid od běžného všedního dne. Nájemné za byt je 19.000 Kč/měsíc + 2.375 Kč/měsíc záloha na služby (vodné/stočné, světlo chodba, odvoz odpadků, úklid společných prostor) + záloha na elektřinu a plyn.
Nenechte si ujít tuto lákavou nabídku pronájmu bytu 3+kk po kompletní rekonstrukci. V suterénu domu je vytvořena místnost na cvičení, včetně posílovacích strojů, určena výhradně pro obyvatele domu. Domluvte si prohlídku ještě dnes, budu se na vás těšit já realitní makléřka Vlaďka Halbychová. Volejte kdykoliv!

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky