Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 3+kk 76 m2 Jánošíkova, Brno Chrlice

Pronájem bytu 3+kk 76 m2 Jánošíkova, Brno Chrlice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme k pronájmu moderní byt 3+kk (76 m2) s balkonem (3,5 m2) a garážovým stáním v klidné lokalitě v blízkosti přírody v Brně - Chrlicích.

Byt se sestává ze 2 pokojů a kuchyně s obývacím pokojem, odkud z balkónu se nabízí krásný výhled do kraje, kde můžete posedět u vína a zrelaxovat při západu slunce. Dostatek úložného prostoru najdete jak v komoře, tak ve vestavěných skříních na chodbě i pokojích.

Byt zůstane kompletně vybavený: kuchyňská linka včetně spotřebičů (lednice, indukční varná deska, trouba, myčka), jídelní set, sedací souprava a televize v obývacím pokoji, postel, pračka. Nastěhování možné ihned a majitel požaduje kauci ve výši jednoho nájmu.

Díky kvalitní občanské vybavenosti zde najdete vše, co potřebujete. Musíte si vyřídit každodenní pochůzky? V centru se nachází městský úřad, pošta, gastronomická zařízení, nákupní možnosti a knihovna. Rodiče s dětmi jistě ocení základní a mateřskou školu, stejně jako možnost vyrazit s ratolestmi na hřiště. Chcete se bavit? Nedaleko je nákupní centrum Olympia, kam může celá rodina vyrazit v zimě na kluziště, v létě na in-line stezku či o víkendu na nový film. Nebo vezměte batoh a vydejte se na výlet do přírody, např. k přírodnímu biotopu! Samozřejmostí je kvalitní dopravní obslužnost autobusy a silničními tahy, díky nimž se během půlhodinky přesunete do středu Brna.
V Chrlicích kromě občanské vybavenosti naleznete i sportovní vyžití. Nachází se tady Sportovní klub Chrlice nebo Tenisový klub Chrlice. Pro Vaše děti je zde mnoho různých dětských hřišť, kde se zabaví děti všech věkových kategorii.

Přijďte se přesvědčit o jedinečnosti tohoto bytu sami!

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky