Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 3+kk 75 m2 Toruňská, Praha

Pronájem bytu 3+kk 75 m2 Toruňská, Praha

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Zajistíme pro Vás pronájem slunného zrekonstruovaného bytu 3+kk o rozloze 75 m2 se zasklenou lodžií 6 m2 a prostornou komorou.

Byt se nachází v 7.NP panelového domu v klidné části Praha 8 – Bohnice. Sestává se ze 2 pokojů a vzdušné otevřené kuchyně s obývacím pokojem, odkud vyjdete na lodžii s výhledem do zeleně. Dostatek úložného prostoru najdete jak v šatně, tak komoře, kam se vchází z chodby. Byt zůstane částečně vybavený: kuchyňská linka včetně spotřebičů (lednice, plynový sporák, trouba, myčka, digestoř), jídelní stůl se židlemi, sedací souprava, postel, pračka. Pro lepší orientaci poslouží plánek umístěný mezi fotografiemi.

Nastěhování možné ihned a majitel požaduje kauci ve výši dvou nájmů.
Nájem 18 000 Kč + inkaso 4.844 Kč (kompletní náklady včetně elektřiny, plynu, vytápění, vody a nákladů na provoz společných prostor domu).

Lokalita je velice klidná s kompletní občanskou vybaveností ZŠ (Glowackého), MŠ, obchody Lídl, Albert, OC Krakov, pošta, vše v pěší dostupnosti. Dostupnost MHD – BUS 152, 177, 200 Podhajská pole – přímé napojení na Metro C - Kobyliské nám. Během krátké chvilky jste jak v centru, tak v zeleni a parcích vhodné na kolo i brusle.

V případě zájmu o bližší informace a prohlídku kontaktujte makléře.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky