Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 3+kk 65 m2 Travná, Praha

Pronájem bytu 3+kk 65 m2 Travná, Praha

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme Vám k pronájmu byt o velikosti 3+KK a podlahové ploše 62 m², který se nachází v 1.patře panelového domu v Praze 14 - Kyjích, v Travné ulici. Byt je tvořený prostorným obývacím pokojem s kuchyňským koutem, 2 ložnicemi se samostatnými vstupy z předsíně, koupelnou, samostatnou toaletou a předsíní. K bytu náleží také sklep 3 m² .

Byt bude pronajímán nezařízený pouze s kuchyňskou linkou se sporákem a digestoří, k dispozici je také lednice a 2 komody. Byt má plastová okna s roletami. Vytápění bytu i ohřev vody je řešený centrálně dálkově, samozřejmostí je zavedený internet a kabelová TV.

Byt je k nastěhování ihned. Majitel preferuje zájemce z řad nekuřáků. K uvedenému nájemnému bude nájemce hradit zálohy na služby a energie (topení, voda, svoz odpadu, úklid a energie spol. prostor) dle počtu osob - např. pro 3 osoby je záloha stanovena na 2.712,-Kč, a elektřina bude převedena na nájemce. Požadována je vratná kauce ve výši 1 měsíční platby, tj. nájemné + záloha, provize RK činí 1 měsíční nájem + DPH.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky