Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 3+kk 65 m2 Chválenická, Plzeň

Pronájem bytu 3+kk 65 m2 Chválenická, Plzeň

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme k pronájmu velmi pěkný rekonstruovaný byt o dispozici 3+KK s balkonem, který se nachází v atraktivní lokalitě v Plzni na Slovanech, ve Chválenické ulici. Byt o výměře 65 m² se nachází v 5.patře panelového domu s výtahem.

Byt je k nastěhování ihned a bude pronajímán s kuchyňskou linkou se spotřebiči (plynová varná deska, elektrická trouba, digestoř, myčka nádobí, lednice), dále jsou v bytě vestavěné skříně v předsíni a koupelnový nábytek.

V bytě je obývací pokoj spokojený s kuchyňským koutem, dvě ložnice se samostatnými vstupy z předsíně, jedna z nich je s balkonem, koupelna se sprchovým koutem, samostatná toaleta, předsíň a také praktická spíž/komora přístupná z kuchyně. K bytu náleží také sklepní kóje.

Vytápění bytu i ohřev vody je centrální dálkový, samozřejmostí je dostupnost internetového připojení. Kabelové rozvody jsou ve všechny obytných místnostech.

K uvedené ceně nájemného bude nájemce hradit zálohovou platbu ve výši 3.000,-Kč na topení, vodu a služby, elektřina a plyn bude převedena na nájemce. Požadována je vratná kauce ve výši 2 měsíčních nájmů, 1 měsíční nájem + DPH činí provize RK.

Dům se nachází v klidně lokalitě v blízkosti MHD (do 300 m od domu se nachází zastávka tramvaje, trolejbusu i autobusu), v docházkové vzdálenosti je na výběr hned několik mateřských i základních škol a výhodou je také blízkost parku Homolka.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky