Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 3+kk 64 m2 S. K. Neumanna, Beroun Beroun-Město

Pronájem bytu 3+kk 64 m2 S. K. Neumanna, Beroun Beroun-Město

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Velmi příjemný byt si můžete pronajmout okamžitě a nastěhovat klidně do týdne. Byt prošel před několika lety kompletní rekonstrukcí, vyměněny byly podlahy, kuchyňská linka a okna, takže se z něj stal moderní útulný byt.
K dispozici máte dvě prostorné ložnice, obývací pokoj a kuchyňský kout s plynovým sporákem a elektrickou troubou, lednice s mrazákem samozřejmě nechybí. V koupelně je vana, toaleta, pračka a rovněž plynový kotel k vytápění a ohřevu vody. Nábytek na fotografiích je možné v bytě ponechat.
K bytu patří velmi prostorný sklep o rozměrech 6m2.
Byt je situovaný na východ a západ, takže v parném létě není nijak extrémně rozpálený. Je v prvním patře, spíše tedy ve zvýšeném přízemí, což oceníte, protože v domě není výtah. Dům je po rekonstrukci zateplený, s plastovými okny, takže náklady na energie jsou velmi příznivé.
Přibližně po 100 metrech od domu dojdete na zastávku autobusů, které Vás dopraví kamkoliv si budete přát, třeba za 30 minut můžete být v Praze. Ostatně do centra Berouna se dostanete pěšky za pár minut. Ale veškeré nákupy obstaráte takřka za rohem, protože k obchodnímu centru, kde je LIDL, OBI a spousta dalších obchodů, je to asi tak 200 metrů.
Při pronájmu je nájemce povinen složit jistotu ve výši dvou měsíčních nájmů, tedy celkem 25.000,- Kč. Tato jistota bude navrácena nájemci po skončení doby nájmu podle podmínek v nájemní smlouvě. Náklady na energie jsou měsíčně ve výši přibližně 3.500,- Kč.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky