Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 3+kk 140 m2 Pod horkou, Veverská Bítýška

Pronájem bytu 3+kk 140 m2 Pod horkou, Veverská Bítýška

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Chcete bydlet v klidném místě, v přírodě, blízko vody a přesto v blízkosti Brna? Hledáte prostorný, světlý byt s garáží, parkovacím stáním a zahradou? Pak je tato nabídka přímo pro Vás.

Nabízíme k pronájmu vzdušný byt o dispozici 3+kk, v obci Veverská Bítýška, 20 km od Brna. Byt o užitné ploše 140 m² sestává z obývacího pokoje s kuchyňským koutem (52 m²), dvou ložnic (17,5 m² a 15 m²), pracovny (9 m²), koupelny s vanou i sprchovým koutem (9 m²), dvou WC, předsíně (20 m²). K bytu náleží terasa, zahrada, prostorná garáž, parkovací stání. Byt se nachází v 1.NP rodinného domu, je bezbariérový, nabízí se bez nábytku. V kuchyni je kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči Siemens (lednice, sklokeramická varná deska, trouba, MW trouba, myčka, granitový dřez). V bytě jsou vestavěné skříně Woodface, je zaveden satelit, možnost krbových kamen.

Veverská Bítýška je obec se základní občanskou vybaveností, je zde mateřská škola, základní škola, knihovna, pošta, bankomat, obchody, restaurace, lékárna. Dostupnost do Brna je bezproblémová. Obec je spojena autobusovou dopravou nejen s Brnem, ale i s Kuřimí, Tišnovem. V obci je i přístaviště lodní dopravy po Brněnské přehradě.

Byt je vhodný pro rodinu s dětmi či pár, bez zvířat, bude k dispozici od 1.10.2020, majitelé požadují vratnou kauci ve výši dvou měsíčních nájmů.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky