Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 3+kk 110 m2 Drtinova, Praha Smíchov

Pronájem bytu 3+kk 110 m2 Drtinova, Praha Smíchov

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Pronájem krásného, prostorného, plně zařízeného bytu v ulici Drtinova, kousíček od zahrady Kinských, která vede na pražský Petřín. Tato unikátní zahrada nabízí nejrůznější možnosti rekreace, volnočasových aktivit společně s možností užít si jedinečný výhled na Prahu, jízdu lanovkou a procházku krasným a klidným parkem. Nachází se ve velmi klidné ulici, v centru Prahy. Ve stejné ulici se nachází základní škola a asi kilometr od domu lékárna, společně s poliklinikou Kartouzská. Čtyři minuty pěšky odtamtud se nachází obchodní Centrum Nový Smíchov, ve kterém může člověk koupit všechno, co k životu potřebuje, stejně jako si užít relax s přáteli, nebo zajít na film do kina. Cca minutu pěšky od domu jezdí tramvaj i autobusy, které Vas během chvíle odvezou po Praze všude, kam budete potřebovat. Stanice metra B - Anděl se nachází cca 5 minut pěšky (1 zastávka tramvají). 500 metrů od domu se nachází Švandovo divadlo. V blízkosti domu je také obchod Tesco (600 m), v ulici Štefánikova se nachází Penny Market (800 m) dvě řeznictví (500 m), knihkupectví (800 m), restaurace, obuv, zubní klinika, bankomaty, komerční banka, chovatelské potřeby, obchody s oblečením, kavárny. Zkrátka vše, co může člověk potřebovat.

Zařízení bytu: dřevěné podlahy, gauč, nádherná a kvalitní kuchyň, 2x WC, velká koupelna s vanou a sprchovým koutem, záchod pro hosty. Z obývacího pokoje je vstup na terasu (50 m²). Postele se momentálně v bytě nenachází, na zájem klienta je však možné je přistěhovat zpátky. Skříně nejsou k dispozici.

Mimořádná sleva na nájem! Prvních šest měsíců nájem pouze za 22 000 kč + poplatky.

K ceně nájmu a provizi je nutné přičíst ještě vratnou kauci 30 000 kč.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky