Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 3+kk 101 m2 Bellušova, Praha

Pronájem bytu 3+kk 101 m2 Bellušova, Praha

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Ve výhradním zastoupení nabízíme k pronájmu krásný, designově řešený byt 3+kk se dvěma lodžiemi, o celkové užitné ploše 101 m2, nacházející se v nejvyšším podlaží sedmipatrového panelového domu s výtahem. Na tomto patře se nachází pouze dva byty.
Byt byl celý kompletně a nákladně zrekonstruován a doposud nebyl využíván. Při rekonstrukci bylo dbáno i na energetické úspory – majitelé do podhledů zakomponovali tepelnou izolaci, přestože byla střecha celého objektu před dvěma lety kompletně zateplena.
Dispozice bytu nabízí prostornou vstupní chodbu, samostatnou komoru, obývací pokoj s kuchyňskou linkou, dětský pokoj s oddělenou šatnou a ložnici. Všechny pokoje jsou samostatně přístupné z centrální chodby. Koupelna je velkoryse řešena – disponuje dvěma umyvadly na desce, skrytou toaletní skříňkou, vanou pro dva značky Kaldewei Puro Duo, prostorným sprchovým koutem 120 x 100 cm s vestavěnou sprchou a osvětlením v podhledu. Podlaha v koupelně včetně sprchového koutu je vyhřívaná. Všechny baterie jsou podomítkové. Samostatně oddělená místnost toalety disponuje umývátkem a toaletou s bidetovou sprškou.
Ve všech místnostech jsou vybudovány sádrokartonové podhledy s vestavěnými svítidly a LED světelnými pásky podél oken. LED pásky jsou osazeny také u podlah v chodbě, což budí velmi elegantní dojem, stejně tak jako skryté niky na garnyže pro vedení záclon u oken. Dveře jsou posuvné do skryté zárubně.
Plovoucí podlahy ve všech obytných místnostech jsou lepené vinylové v barvě Dub Elegant, což je velmi příjemné na užívání. V celém bytě je také osazeno chytré osvětlení Smart Sonoff včetně designových skleněných vypínačů, dále designová topná tělesa s kalorimetry, a v každé místnosti je provedena příprava na osazení klimatizační jednotky.
Kuchyňská linka je vybavena indukční deskou, pečící horkovzdušnou troubou, myčkou, lednicí s mrazničkou a vestavěnou mikrovlnnou troubou. V chodbě je zřízeno přípojné místo pro kombinovanou pračku se sušičkou, která je součástí vybavení bytu. Jinak je byt nezařízený.


Byt se nachází 3 minuty pěší chůze od metra Luka na lince B. Celkově se jedná o překvapivě klidnou lokalitu s dostatkem zeleně a nepřebernými možnostmi vyžití.
Také zde naleznete kompletní občanskou vybavenost – školka včetně dětského hřiště je přímo ve vnitrobloku, škola a zdravotní středisko v nedaleké ulici; u stanice metra Luka se nachází supermarkety Albert, Penny, Tesco, OC Luka, dále lékárna Benu, květiny, chovatelské potřeby, kavárna a různé typy restaurací. Supermarket Billa a Makro jsou vzdáleny 2 minuty jízdy autem. Pokud máte rádi zeleň, můžete navštívit blízký Centrální park nebo Prokopské a Dalejské údolí.


Byt je k dispozici ihned.
Výše vyúčtovatelných měsíčních záloh kromě elektřiny činí 5000,- Kč. Elektrická energie se převádí na nájemce.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky