Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 3+1 80 m2 Brdičkova, Praha

Pronájem bytu 3+1 80 m2 Brdičkova, Praha

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Bydlení v prostorném bytě 3+1 v žádané lokalitě s veškerou občanskou vybaveností. Pokud hledáte bydlení v příjemném prostředí s výbornou dostupností do centra Prahy, nebo nemovitost k investičnímu pronájmu, pak by Vás mohl zajímat tento byt vzdálený pouhých 500 metrů od stanice metra Lužiny s výhledem do zeleně a několika parky ve vnitrobloku. Tak tady jeden takový pro Vás máme.
Nemovitost prošla v roce 2011 kompletní rekonstrukci od zateplení, výměny oken, veškerých stoupaček, střechy a výtahy, což se velmi dobře odrazilo na nákladech na bydlení, které jsou velmi nízké. V bytě došlo v roce 2016 k částečné rekonstrukci, kdy se případně můžete seberealizovat a svůj životní prostor si přizpůsobit dle svých představ. Orientace bytu je na západ a východ, z východní strany uvidíte na své děti při cestě do školy a na východní straně máte pod dohledem své děti ve vnitrobloku v několika dětských parcích nebo na cestě do školky.

Naši osobní specialisté z Fincentrum & Swiss Life Select Vám s péčí připraví hypotéku přesně na míru vašim investičním cílům a možnostem. Z široké palety bankovních domů na českém trhu vyberou nejlepší nabídku, pomůžou s veškerou dokumentací a uvolní vám ruce, abyste se mohli věnovat příjemnějším věcem. Naprostá znalost trhu, dlouholetá zkušenost a etablovanost v rámci českého bankovního trhu dělá z finančních specialistů sázku na jistotu.

Brzy na viděnou na prohlídce Váš Petr Revenda.

V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky