Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 3+1 76 m2 Smetanova, Trutnov

Pronájem bytu 3+1 76 m2 Smetanova, Trutnov

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Máme pro Vás naprosto jedinečnou nabídku krásného, slunného a prostorného bytu o dispozici 3+1 ( 76,9 m2) s lodžií ve velice žádané lokalitě v Trutnově na Středním Předměstí. Byt ve třetím podlaží panelového domu je kompletně zrekonstruován, přičemž velice nákladná rekonstrukce probíhala do letošního jara. Máte tedy jedinečnou příležitost být "prvními" uživateli tohoto bytu. Byt je připraven k okamžitému využívání.

Jednotlivé pokoje, vyjma obývacího, jsou neprůchozí - pohodlně tak zajistíte soukromí sobě i svým dětem či návštěvám. Jako skladovací prostory (v souladu s domovním řádem) můžete v tomto bezpečném domě s příjemným a stálým osazenstvem majitelů a nájemníků využívat kočárkárnu i kolárnu.
Určitě oceníte nádherný výhled na panorama centra města, zvláště při západu slunce, který můžete sledovat z lodžie s posezením.
Co je jistě podstatné z pohledu nákladů na vytápění, je kompletní zateplení fasády tohoto domu v kombinaci s plastovými okny.

Plusy této lokality jsou: pohodlné parkování, pískoviště i basketbalové hřiště přímo před domem, autobusová zastávka 100 m od domu. V bezprostřední blízkosti se dále nachází základní i mateřská škola, do pěti minut pěší chůze také krásný zrenovovaný volnočasový areál Nivy s kavárnou a bohatým vyžitím pro děti. Na procházku můžete vyrazit na oblíbené Dvoračky (pěšky cca 1,5 km). Na vlakové a autobusové nádraží to máte cca 15 minut pěší chůze.
Vratná kauce je ve výši 2 měsíčních nájmů (2 x 17 500,- Kč).
Toto místo pro život si zkrátka zamilujete!

Srdečně Vás zveme na osobní prohlídku kde se o kvalitách tohoto bytu přesvědčíte sami.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky