Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 3+1 75 m2 Jesenická, Plzeň Bolevec

Pronájem bytu 3+1 75 m2 Jesenická, Plzeň Bolevec

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme k pronájmu velmi pěkný byt 3+1 s lodžií, který se nachází v 1.patře revitalizovaného panelového domu na hezkém místě v Plzni Bolevci - Jesenické ul. Byt o podlahové ploše 70 m² s lodžií 5 m² je tvořený prostornou předsíní, kuchyní, obývacím pokojem, 2 ložnicemi, koupelnou s vanou a samostatnou toaletou.

Byt je částečně vybavený - je zde kuchyňská linka se spotřebiči (myčka nádobí, plynová varná deska, elektrická trouba), lednice, jídelní stůl se židlemi, dále v předsíni prostorná vestavěná skříň a další vestavěná skříň je v ložnici, byt je vybaven také osvětlením a žaluziemi v oknech.

Byt je k nastěhování ihned. K nájemnému bude nájemce hradit zálohy na energie a služby v předpokládané výši 2.000,-Kč / 3-4 osoby (topení, voda, odpad, osvětlení a úklid spol. prostory), elektřina a plyn bude převedena na nájemce. Požadována je vratná kauce 2x nájemné + provize RK.

Dům se nachází na velmi příjemném místě v blízkosti Boleveckých rybníků a lesa (1-2 minuty chůze), v blízkosti ale najdete také potřebnou občanskou vybavenost - ZŠ a MŠ 200 m, pošta 400 m, několik supermarketů, knihovna, plavecký bazén, restaurace atd. Tramvajová zastávka je méně než 200 m od domu.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky