Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 3+1 74 m2 Slavíčkova, Jihlava

Pronájem bytu 3+1 74 m2 Slavíčkova, Jihlava

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Bydlení v klidné, pohodové lokalitě? Navíc v zařízeném a zrekonstruovaném bytě? To splňuje byt 3+1 ve zvýšeném přízemí panelového domu v ulici Slavíčkova. Kuchyně je vybavená všemi standardními spotřebiči včetně myčky nádobí. Z fotografií je zřejmé, že i obývací pokoj je dobře zařízený - pohodlný gauč, skříňky a stůl. V ložnici resp. dětském pokoji jsou skříně. Na budoucím nájemníkovi je pořídit si postele vlastní. Koupelna je společná s WC.
Tento byt je ideální pro rodinu s dorůstajícími dětmi, z hlediska dostupnosti také pro zaměstnance firem z blízké průmyslové zóny. Nákupní centrum, školy, sportoviště a restaurace jsou v pohodlné docházkové vzdálenosti.
Byt je připravený k nastěhování. K uvedené ceně pronájmu je nutno připočítat částku 4.500,- Kč jako zálohu na spotřebované energie. Je požadována kauce ve výši dvou měsíčních nájmů.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky