Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 3+1 67 m2 Lublinská, Praha

Pronájem bytu 3+1 67 m2 Lublinská, Praha

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme k pronájmu byt o velikosti 3+1, který se nachází v 6.patře panelového domu v Praze 8 - Troji, v ulici Lublinská. K bytu o podlahové ploše 65 m² náleží také sklep/komora umístěný na patře.

Byt je tvořený 3 pokoji, menší kuchyní, zádveřím, prostornou předsíní, koupelnou a samostatnou toaletou. Všechny místnosti mají samostatné vstupy z předsíně. Pronajímán bude včetně kuchyňské linky se sporákem, myčkou nádobí a digestoří, dále je zde lednice, jídelní stůl, pračka a skříň v předsíni. Byt má plastová okna a v pokojích bylo nově položeno PVC, koupelna a kuchyně jsou po starší rekonstrukci. Vytápění a ohřev vody je centrální dálkový, zaveden internet a kabelová TV.

Revitalizovaný dům se nachází na místě s veškerou občanskou vybaveností v blízkém okolí - přímo před domem se nachází Penny Market, o kousek dál je OC Krakov, pošta, poliklinika a také mateřská a základní škola.

K ceně nájemného bude nájemce hradit zálohy na energie a služby v předpokládané výši 3.500,-Kč včetně elektřiny (odpovídající spotřeba pro 3-4 osoby). Požadována je vratná kauce 1x měsíční platba včetně zálohy, provize RK 1x nájemné + DPH. Pronajímatel preferuje zájemce z řad nekuřáků. Byt je k nastěhování připraven ihned.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky