Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 2+kk 73 m2 V podluží, Praha

Pronájem bytu 2+kk 73 m2 V podluží, Praha

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Byt s plochou přes sedmdesát metrů čtverečních přímo v srdci Nuslí nabízí opravdu velkorysou možnost upravit si bydlení se vším pohodlím, co člověk potřebuje. Klidná ulice a přitom na dosah všeho. Přímo na protější straně ulice je samoobsluha, za rohem tramvajová zastávka a všude v okolí obchody snad se vším, nač si vzpomenete. O hospodách, hospůdkách a barech ani nemluvím, můžeme jen doufat, že si je budeme moci zase co nejdříve užít, zvlášť když se kvapem blíží léto.
Byt je v prvním patře domu s okny směřujícími jak na ulici, tak i do vnitrobloku na upravenou zahradu, na kterou si klidně můžete jít odpočinout.
Po vstupu do bytu se ocitnete v prostorné hale, ze které vedou dveře do všech místností, tedy do pokoje s kuchyňskou linkou, do druhého pokoje, do koupelny, na WC i na balkónek. Z toho plyne, že žádný pokoj není průchozí. K bytu náleží ještě velmi prostorný sklep, do kterého můžete uložit opravdu cokoliv. K ohřevu vody se používá stará dobrá karma, topení je také plynové, v obou místnostech jsou pořád velmi časté klasické "vafky".
Nájemce musí počítat s platbou nájemného, ke kterému je třeba připočítat měsíční poplatky za služby a energie ve výši 4.330,- Kč. Dále je třeba počítat na začátku s platbou vratné kauce, resp. jistoty, ve výši 20.000,- a s platbou provize realitní kanceláři ve výši 12.500,- Kč plus DPH.
Pokud byste měli zájem o prohlídku, velmi ráda Vám byt ukážu. Stačí jen zavolat.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky