Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 2+kk 73 m2 U smíchovského hřbitova, Praha Smíchov

Pronájem bytu 2+kk 73 m2 U smíchovského hřbitova, Praha Smíchov

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte pronájem krásného, nově zrekonstruovaného bytu v atraktivní lokalitě? V tom případě bych Vám ráda nabídla byt o dispozici 2+kk, který se nachází v klidné ulici Prahy 5 - Malvazinkách. V nedávné době prošel tento byt nákladnou a rozsáhlou rekonstrukcí a tudíž nabízí možnost okamžitého užívání. Bytová jednotka o velikosti 73 m² je umístěná ve třetím nadzemním podlaží cihlového domu z roku 1932.
Dispozice bytu: Předsíň zahrnující prostorné vestavěné skříně, obývací pokoj s kuchyní a jídelním koutem, ložnice se samostatným WC, koupelna s prostorným sprchovým koutem a další toaletou. Kuchyňská linka je vybavená vestavěnými spotřebiči (horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, myčka a velká lednice), součástí kuchyně je i praktický barový pult. Podlaha vinylová, v chodbě a na WC je použita dlažba.
Náklady na provoz bytu činí 3.241,- Kč/osoba/měsíčně, každá další osoba 318,-Kč/měsíčně plus elektřina a plyn.
K bytu patří vlastní sklep a společná zahrada s desetiprocentním podílem. Parkovaní zajištěno díky modrým zónám před domem.
Z bytu je nádherný výhled na Prahu od Náplavky až po Strahov. Klidná lokalita s veškerou občanskou vybaveností a výborná dostupnost do centra Prahy dělá z této nabídky neopakovatelnou příležitost pořízení krásného bydlení s nadstandardními parametry. Autobusové spojení do centra je velmi rychlé – Na Knížecí (metro Anděl) cca 6 min, metro Jinonice 8 min, intervaly 4-8 minut, autobusová zastávka 150m od domu. V blízkosti se také nachází supermarket Albert, několik menších obchodů a restaurace. Dětské hřiště najdete hned ve vedlejší ulici. Na kole je možné dojet do nedalekého Prokopského údolí, případně využít cyklostezky podél Vltavy směr Černošice, Karlštejn, apod.
Zaujala Vás tato nabídka? Neváhejte mne kontaktovat.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky