Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 2+kk 70 m2 U Skály, Jihlava

Pronájem bytu 2+kk 70 m2 U Skály, Jihlava

Užitná plocha: - Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nadstandardní bydlení v novostavbě? To by Vás mohlo zajímat. V čerstvě zkolaudovaném domě je ve druhém patře nachystaný byt 2+kk s vybavenou kuchyňskou linkou. Nad rámec běžné dispozice je zde v bytě i komora. Z fotografií jsou patrná velká francouzská okna v obou pokojích, ze kterých je přes celé údolí krásný výhled až na věže centra Jihlavy. Je třeba zmínit, že vytápění je vlastním plynovým kondenzačním kotlem. Díky řízenému větrání s účinnou filtrací a výměníkem tepla bude doma neustále čerstvý a zdravý vzduch bez škodlivin, aniž by se větráním přicházelo o teplo. Také vlastní stavba je provedena ve vysoké kvalitě odpovídající současným potřebám moderního bydlení. V domě je výtah, parkování je zajištěno jednak venku na ploše uzavřeného areálu a jednak také uvnitř domu na vyhrazeném parkovacím stání. Přímo u stání je další komora na lyže, kola a podobné objemné věci.
K uvedené ceně je třeba připočítat zálohy na spotřebované energie a služby ve výši 3.000,- Kč. Vzhledem ke kvalitě bytu je vyžadována kauce ve výši 36.000,- Kč. Byt je k dispozici od 1. 2. 2021.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky