Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 2+kk 60 m2 Májovková, Praha Pitkovice

Pronájem bytu 2+kk 60 m2 Májovková, Praha Pitkovice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte klid předměstí a zároveň nechcete ztrácet spojení s městem? V tom případě jsou pro Vás Pitkovice tou správnou lokalitou. Krásný kompletně zařízený byt v posledním patře 3 patrového domu Vám poskytne klid i soukromí. V horkém letním dni Vám uleví nainstalovaná klimatizační jednotka, zároveň velká terasa kolem celého bytu o velikosti 65 m2 poskytne příjemné prostředí na posezení.
Zatím co široké spektrum nákupních center a míst pro zábavu i odpočinek jak pro dospělé tak i děti Vám umožní se ponořit do světa zábavy a zážitku. V bezprostřední blízkosti máte Aquapalace Praha s fitkem a spa, HOP Arena pro milovníky trampolín, Funpark Žirafa pro nejmenší a zároveň Průhonický park a dendrologickou zahradu které poskytnou dokonale prostředí pro procházky a relaxaci úplně každému. Měsíční nájemné je stanoveno na 15.000,- Kč + záloha na služby 3.000,- Kč. Navíc bude převeden na nájemce elektroměr (cca 800,- Kč/měs./os). Kauce ve výši 1 x nájemné + záloha na služby. Pokud mám pravdu a je to to co hledáte, tak mne neváhejte kontaktovat, domluvte si prohlídku a přesvědčte se sami. Budu se na Vás těšit.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky