Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 2+kk 58 m2 Senohrabská, Praha Záběhlice

Pronájem bytu 2+kk 58 m2 Senohrabská, Praha Záběhlice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Pokud byste měli definovat tento byt 2kk o výměre 54m2 jedním slovem, bylo by to „promyšlený“. Určitě Vás nadchne světlost bytu a množství úložných prostor v chodbě i v ložnici kde je vlastně taková menší šatna s posuvnými dveřmi. Důmyslně je vyřešena i koupelna s vtipně ukrytými poličkami, s opticky oddělenou toaletou a s velkým sprchovým koutem, kde si můžete zarelaxovat i a malém sedátku:). Světlost bytu zajistí JZ orientovaný obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem a s menším balkonem. Jelikož je v hlavní obytné místnosti klimatizace, tak i v letních horkých dnech mohou milovníci gastronomie klidně strávit odpoledne vařením v prakticky zařízené kuchyni: sklokeramická varná deska, myčka, elektrická trouba, lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba a opět množství úložného prostoru. Východně orientovaná ložnice s okny do tichého vnitrobloku Vám zajistí klidný spánek. Celý byt má velmi příjemnou atmosféru, byt je světlý, vzdušný a prostorný. K bytu patří sklepní kóje v suterénu domu.
Ani v okolí domu prakticky nic nechybí – supermarket, školka, škola, restaurace, dětské hřiště (to je hned za domem), sportoviště, poliklinika, pošta – to vše je hned po ruce. A kdybyste přeci jen něco postrádali, do centra je to MHD asi 20 minut (bus zastávka Hlavní nedaleko domu)
Byt je vybaven tak, jak vidíte na fotografiích. Měsíční nájemné za tento byt v 6. patře s výtahem je 14.800 Kč + záloha na služby 2.700,-Kč/2osoby + převod elektřiny (cca 500,- Kč). Pokud chcete vědět ještě více, budeme se na vás těšit na prohlídce. Nastěhovat se můžete okamžitě.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky