Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 2+kk 54 m2 Názovská, Praha Strašnice

Pronájem bytu 2+kk 54 m2 Názovská, Praha Strašnice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Tak tenhle byt bych brala hned. Nový, čistý, příjemný, na docela klidném místě a ještě vybavený. Popadnout tak akorát kufr s osobními věcmi a můžu bydlet. Je v něm téměř vše, co člověk potřebuje. A navíc si mohu k bytu pronajmout i garážové stání (za 2.000,- Kč měsíčně).
V kuchyni pochopitelně nechybí vybavená kuchyňská linka, včetně lednice a základního nádobí,
To kafe (nebo klidně čaj), co si uvařím v kuchyni, si pak lehce o pár kroků odnesu do obývacího pokoje, pohodlně se usadím na pohovce, nohy natáhnu na křeslo a můžu pozorovat svět venku nebo koukat třeba na televizi. Číst knížku rozhodně není zakázáno.
A když se nachýlí čas ke spánku, vezmu to přes opravdu velkorysou koupelnu s vanou a přesunu se do ložnice.
Své věci rozhodně budu mít kam uložit, protože v předsíni je obrovská vestavěná skříň.
A kdyby nás tam bylo víc, každý bude mít kam zalézt, když zrovna nebudeme chtít být spolu, protože pokoje nejsou průchozí.
Na tramvaj je to jen pár metrů, takže jsem za dvacet minut na Václaváku. K metru je to kousek dál (asi 800 metrů) a to se dostanu úplně všude. A jak jsem už na začátku psala, kdybych měla auto, mohla bych si ještě k bytu pronajmout garážové stání přímo pod domem. A že to je v Praze s parkováním opravdu oříšek!
Nájemné je jasné, poplatek za garáž také, jen je třeba připočítat přibližně 3.890 za poplatky s energiemi. Spotřeba elektřiny započítána není.
Přijďte se podívat, už se vám nebude chtít pryč.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky