Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 2+kk 54 m2 Havlíčkova, Mladá Boleslav

Pronájem bytu 2+kk 54 m2 Havlíčkova, Mladá Boleslav

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Ve výhradním zastoupení nabízím k pronájmu zrekonstruovaný byt 2+kk ve velmi pěkném stavu. Bytová jednotka se nachází ve 4.NP a je částečně vybavená. Podlahová plocha bytu je 54 m2 a naleznete v něm předsíň, koupelnu, toaletu, pokoj s kuchyňskou linkou a druhý pokoj.

Kuchyň je zařízená kuchyňskou linkou včetně vestavěných spotřebičů (varná deska s digestoří, myčka a elektrická trouba). Na chodbě se nachází velká šatní skříň, v hlavním pokoji stolek pod televizi a skříňka. K bytu navíc náleží sklep; komora a uzamykatelný botník, umístěný na patře, kde je byt.

Podlahy v pokojích jsou pokryty kobercem; v koupelně, na toaletě, v kuchyni a na chodbě naleznete dlažbu. Byt je vytápěn centrálním teplovodem. Parkovat můžete přímo před domem s dostatkem parkovacích míst.

Cena nájmu za tento byt činí 13.000,-Kč/měsíc + poplatek za energie formou měsíčních záloh s vyúčtováním 4.900,- Kč/měsíc (pro 2 osoby elektřina 1.400,- Kč, voda, teplo, správa domu 3.500,- Kč) . Vratná kauce (jistota) ve výši dvou nájmů, tedy 26.000,- Kč. Provizi pro RK hradí majitel. Průkaz energetické náročnosti: G.

Byt se nachází v hezké lokalitě, ulice Havlíčkova. Z jedné strany panelového domu leží park a z druhé strany sportovní areál. Ihned pod domem je zastávka MHD U Hřiště.

V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky