Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 2+kk 53 m2 Duslova, Beroun

Pronájem bytu 2+kk 53 m2 Duslova, Beroun

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Co takhle bydlení v úplně novém bytě? Tento luxusní a absolutně nový byt, ve kterém ještě nikdo nikdy nebydlel, má ještě jednu neskutečnou výhodu. Zahrádku. Zahrádku, na které si už dovedu představit lehátko a hrnek kávy v ruce. A také třeba rajčata a jahody nebo spoustu krásných květin. Jak je každému libo. Jen co se oteplí.... a že se to mílovými kroky blíží.... Berounská brána se tak otevírá právě pro vás a novému začátku vašeho života.
Tenhle byt majitel s pečlivostí a vkusem připravil pro nové nájemníky, vybavil jej vším, co člověk potřebuje a dost těžko se přemísťuje. Takže tu najdete kuchyňskou linku vybavenou všemi přístroji, které vám zpříjemní život - velkou lednici s mrazákem, myčku nádobí, troubu, varnou desku, mikrovlnku i digestoř.
Koupelna je s vanou a WC, ale pračka je v předsíni. A kdyby se vám zdálo, že přece jen potřebujete místo na kolo nebo lyže, máte ho mít. K bytu patří také sklep a nesmím zapomenout na parkovací stání před domem.
Jen zbytek nábytku je potřeba si pořídit vlastní - postel, jídelní stůl se židlemi, pohovku. To podstatné je v bytě k dispozici, zejména velká šatní skříň v ložnici. Další úložný prostor vznikne v předsíni, kde se chystá vestavná skříň. Na fotografiích si asi všimnete, že na kuchyňské lince ještě chybí některá dvířka u skříněk, na myčce a lednici. Naštěstí již vše dorazilo na místo, zbývá je jen namontovat. Veškerý nábytek i přístroje jsou naprosto nové a ještě nepoužívané.
K nájmu je třeba počítat s jistotou (kaucí) ve výši 20.000,- Kč, která bude vrácena po skončení nájmu, a s provizí RK ve výši 15.000,- Kč. Měsíční poplatky jsou ve výši cca 3.000,- Kč (bude ještě upřesněno), elektřinu si nový nájemce přepíše na své jméno.
S velkou radostí vám tento byt ukážu. Je vážně luxusní a prostorný.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky