Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 2+kk 52 m2 U Borského parku, Plzeň

Pronájem bytu 2+kk 52 m2 U Borského parku, Plzeň

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Kdo by si nepřál dostávat snídani až do postele nebo si zajít o patro dolů na oběd či večeři do luxusní restaurace! Nebo si zajít do fitka a ještě lépe do wellnes centra, které jsou také přímo v domě. Prostě všechny služby, které člověk potřebuje k životu jsou skutečně přímo na místě. Myslím, že tento byt je ideální pro ty, kteří jsou pracovně maximálně vytížení a nebo také pro ty, kteří si chtějí užívat klidu a pohody a mít vše na dosah. V domě jsou k dispozici veškeré "hotelové" služby, můžete si objednat úklid, praní prádla, snídani s donáškou do bytu. Klidně vám donesou oběd i večeři, ale na tu si možná o to patro dolů přece jen dojdete do restaurace (třeba v bačkorách).
K bytu náleží také parkovací stání v garážích pod domem, které je možné si pronajmout za 2.000 Kč měsíčně.
K nájemnému ve výši 12.000 korun je potřeba připočítat poplatky za služby ve výši 3.000 korun měsíčně. Dále pak jistotu (vratnou kauci) ve výši dvou měsíčních nájmů, tedy 24.000 korun, a jednorázovou provizi zprostředkovateli ve výši 12.000 korun (plus DPH).



Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky