Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 2+kk 52 m2 Poříčí, Brno

Pronájem bytu 2+kk 52 m2 Poříčí, Brno

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Připravili jsme pro vás dlouhodobý pronájem příjemného bytu 2+KK s možností parkování v širším centru Brna.
Připravili jsme pro vás byt v novém rezidenčním projektu Rezidence Riverside, Brno. Rezidenci Riverside najdete v těsné blízkosti Veletrhů Brno, nedaleko řeky Svratky a okolních lesů. Lokalita je vzdálená pár minut cesty MHD do centra města.

Byt 2+KK nabízí dostatek prostoru na podlahové ploše 55,9 m² s balkónem. Atraktivitě této nabídky nahrává fakt, že jde o první pronájem nově dokončeného bytu, takže budete prvními uživateli. Byt se nachází v 4. podlaží domu s pěkným výhledem na koupaliště Riviera.
Společně s nájmem bytu je možné užívat jedno kryté parkovací stání chráněné domem. Nájemné za parkovací místo je 1.000 Kč / měsíc.

V bytě je instalována nová kuchyňská linka, kde ze spotřebičů najdete: indukční varnou deska, horkovzdušnou troubu a chladničku s mrazákem.

Vstup do bytu začíná prostornou chodbou. Pokoje nejsou průchozí, tím je obývací pokoj s kuchyní oddělen od ložnice. Celý byt je situován na západní stranu domu. Odpočinková zóna obývacího pokoje zvyšuje komfort velkým balkónem. Se samostatným vstupem z chodby dále najdete pěkně provedenou koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. Není třeba se zamýšlet nad úložným prostorem, v ložnici je k dispozici velká šatna.
Všechna okna bytu a venkovní dveře jsou osazeny venkovními žaluziemi.

Velký důraz je kladen na bezpečí uživatelů. Společné prostory domu včetně parkovacího stání jsou elektronicky zabezpečeny a jsou přístupné pouze prostřednictvím čipu. Dveře do bytu jsou bezpečnostní s vícebodovým zamykacích systémem.

K bytu budete moci využívat také sklep.

Kauce: 20.000 Kč

Sjednejte si prohlídku ještě dnes, těšíme se na vás.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky