Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 2+kk 48 m2 Studentská, Plzeň Bolevec

Pronájem bytu 2+kk 48 m2 Studentská, Plzeň Bolevec

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme k pronájmu zcela nový byt 2+KK s balkonem a vyhrazeným parkovacím stáním v právě dokončeném domě v projektu Bydlení Studentská v Plzni Bolevci. Dům má bezbariérový přístup a samozřejmě i výtah. Byt o podlahové ploše 45,7m² se nachází v 5. podlaží domu, má z obývacího pokoje přístupný balkon o výměře 3,9m² a náleží k němu také sklep a vyhrazené parkovací místo před domem. Byt je velmi světlý, orientovaný na východ a nabízí krásný výhled na Plzeň. K nastěhování je pro svého prvního nájemníka připraven okamžitě.

Byt je vybavený kuchyňskou linkou se spotřebiči Electrolux (sklokeramická varná deska, trouba a digestoř) a osvětlením. Podlahy jsou v pokojích plovoucí, v předsíni a příslušenství keramická dlažba. Vytápení bytu je dálkové stejně jako ohřev vody, osazeny jsou ocelové deskové radiátory a každý byt má své vlastní měření tepla. V koupelně je sprchový kout, umyvadlo se zrcadlem a osvětlením, topné těleso a také příprava pro umístění pračky. Toaleta je samostaná a vybavená umývátkem. Samozřejmostí je společná TV anténa a zavedený internet (PilsFree).

Jedná se o bydlení v oblíbené lokalitě nedaleko Košuteckých jezírek s výbornou dostupností do centra Plzně a kompletní občanskou vybaveností s rozsáhlou sítí obchodů a služeb v blízkosti. Do zhruba 500m od domu je dostupná MŠ, ZŠ a také tramvajová i autobusová zastávka. V blízkém okolí pohodlně nakoupíte v několika supermarketech a dostupná je zde také řada sportovišť.

Cena za parkovací stání je 1.000,-Kč měsíčně, k nájemnému bude nájemce hradit zálohu na energie a služby ve výši 1.297,-Kč ( výpočet při obsazení bytu 1 osobou), elektřina bude převedena na nájemce. Bydlení je energeticky úsporné (třída B - velmi úsporná) a je zde tak předpoklad nízkých nákladů na energie. Požadována je vratná kauce ve výši 2 měsíčních nájmů, provize RK 1x nájemné + DPH.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky