Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 2+kk 47 m2 Radhošťská, Praha

Pronájem bytu 2+kk 47 m2 Radhošťská, Praha

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Přesně na rozhraní Vinohrad a Žižkova najdete tento příjemný byt, který bude k nastěhování od 1. září 2022. Lokalita ideální k bydlení, protože je to přesně ta část Prahy, kde si můžete plnými doušky užívat život v Praze. Spousty kaváren, restaurací a barů lákají klidně i na snídani. Nakupovat můžete vše velmi snadno, v okolí je spousta obchůdků s potravinami i vším ostatním, a pokud chcete vše na jednom místě, pak o tři ulice od bytu je nákupní centrum Flora. Doprava fantastická - na jednu stranu pár metrů na tramvaj na Olšanské náměstí a na druhou stranu to samé na metro Flora (nebo taky na tramvaj).
Byt samotný je velice příjemný, vejdete do chodby, vpravo je samostatné WC, vlevo koupelna s pračkou. Projdete chodbou a ocitnete se v obývacím pokoji s kuchyňským koutem. Vlevo uvidíte dveře vedoucí do velmi prostorné ložnice. Ta je prakticky stejně velká jako obývací pokoj, takže je v ní opravdu hodně úložného prostoru ve dvou šatních skříních a dvou komodách. Byt je kompletně vybavený, včetně pračky, sporáku, trouby a lednice s mrazákem.
Vodu ohřívá elektrický bojler a vytápění zajišťují plynové "wafky" v obou pokojích, v koupelně pak elektrický topný žebřík.
Nájemce bude platit nájemné ve výši 16.900 Kč, dále poplatky za energie a služby ve výši 3.489 Kč. Tato výše poplatků obsahuje zálohy na spotřebu plynu, elektřiny a vody, údržbu společných prostor, svoz odpadu atd.). Nový nájemce si pak elektřinu a plyn převede na sebe. Celkové měsíční náklady budou tedy ve výši 20 389,-Kč. Je možné také připojení ke stávajícímu internetu za 539,-Kč měsíčně. Dále je třeba počítat s jednorázovou jistotou (kaucí) ve výši dvou nájmů (34.000 Kč), ta bude nájemci vrácena po skončení nájmu, a s jedním nájmem jako provizí zprostředkovateli.
Pokud byste si chtěli tento krásný byt prohlédnout, volejte a domluvíme se na termínu.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky