Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 2+kk 46 m2 Čs. armády, Kladno

Pronájem bytu 2+kk 46 m2 Čs. armády, Kladno

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Útulný byt 2+kk o rozloze 46 m2 včetně prostorné lodžie (5m2) nabízí prakticky vše, na co si vzpomenete – umístěn je kousek od centra, kam se dostanete jak pěšky, tak MHD, která staví kousek od domu. Po ruce máte supermarket, nemocnici, mateřskou i základní školu, gymnázium, úřady a v případě potřeby i Prahu vzdálenou něco málo přes půl hodiny autobusem, autem či vlakem.
Byt je situován v typické kladenské panelákové výstavbě, ale uvnitř si připadáte spíše jak v příjemném domečku. Do 3. patra vás pohodlně vyveze moderní výtah. Velkou předností bytu, kterou jistě každý ocení, je velké množství úložných prostor a dlouhá východně orientovaná lodžie, kam se vejde i posezení. Pokud byste věcí k uskladnění přeci jen měli více, je pro vás připravený i sklep. Byt se skládá ze dvou pokojů: menší ložnici kompenzuje prostorný obývací pokoj s prostornou kuchyňskou linkou, kterou si zamiluje nejen vášnivý kuchař. Z vybavení máte připravené tyto spotřebiče: lednice, plynový sporák, elektrická trouba, myčka a je zde umístěna i pračka. Po náročném dni pak můžete relaxovat v krásné vaně – prostor na odložení skleničky s vínem tam najdete.
Byt se pronajímá s vybavením,které vidíte jak vidíte na fotografiích. Měsíční nájemné je 10.000 Kč, plus zúčtovatelné poplatky za služby (voda, topení, výtah, úklid, odvoz odpadu…) 1.700 Kč za jednu osobu (další osoba + 600 Kč) + převod energií na nájemce (elektřina a plyn cca 500,-Kč).


Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky