Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 2+kk 44 m2 Sušická, Plzeň Lobzy

Pronájem bytu 2+kk 44 m2 Sušická, Plzeň Lobzy

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme k pronájmu útulný menší byt 2+KK s lodžií a vyhrazeným parkovacím stáním v Plzni na Slovanech v Sušické ulici. Byt se nachází v 1.patře cihlového domu z roku 2010. Součástí pronájmu je vyhrazené venkovní parkovací stání, které se nachází na oploceném pozemku u domu. K bytu náleží také sklep (1,78 m²).

Byt o podlahové ploše 39,7 m² je tvořený obývacím pokojem s kuchyňským koutem a zasklenou lodžií (2,8 m²), ložnicí, předsíní a koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. Byt je vybavený kuchyňskou linkou s varnou deskou, troubou a digestoří, k dispozici je také lednice. Vytápění bytu a ohřev vody je řešený centrálně dálkově.

Byt je k nastěhování ihned. K uvedené ceně nájemce hradí zúčtovatelné zálohy na energie a služby v předpokládané výši do 3.000,-Kč včetně elektřiny. Požadována je vratná kauce 15.000,-Kč a provize RK ve výši 1 měsíčního nájemného + DPH.

V těsné blízkosti se nachází trolejbusová zastávka, blízké okolí řeky Úslavy je jako stvořené k procházkám či cyklistice a v okolí samozřejmě najde vše co potřebujete k pohodlnému životu.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky