Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 2+kk 44 m2 Hrušovanské náměstí, Praha

Pronájem bytu 2+kk 44 m2 Hrušovanské náměstí, Praha

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Pokud hledáte bydlení v příjemném bytě a navíc v klidné lokalitě, tak jste na správné adrese.

Dolní Chabry jsou kouzelným místem pro život. Dům se nachází na malebném Hrušovanském náměstí se zvoničkou.

Nabízím Vám v exkluzivním zastoupení možnost pronájmu světlého bytu 2+kk. Byt se nachází v 2. NP pouze třípatrového domu a je součástí komplexu dvou bytových domů v uzavřeném areálu.
V bytě jsou položeny plovoucí podlahy, dlažby a v celém bytě jsou také plastová okna. Byt se nabízí k pronájmu s částečným vybavením. Jistě oceníte také komoru, která je k dispozici na patře. V domě je také možnost připojení k internetu. Součástí užívání bytu je také možnost odpočinku na společné zahradě u domu.

Dalším příjemným a praktickým bonusem je možnost parkování na vlastním parkovacím stání hned u domu. Určitě Vás také potěší, že při příjezdu k domu můžete využít dálkové ovládání k pojezdové bráně.

Bydlíte v Praze a přitom si připadáte jako na vesnici, kam můžete zajít do své oblíbené hospůdky se svými sousedy či kamarády.

Jednu z nich máte na dohled přímo u domu. Restaurace Karel nabízí kromě jídla a pití také možnost sportovního vyžití, je zde Fitness centrum, kde si zahrajete bowling, zajdete na pilates či jógu nebo se necháte hýčkat na některé z masáží. Pro rodinu s dětmi mohou být zajímavé i kroužky pro děti, které tu pořádají a stejně tak dětská hřiště, která v Chabrech najdete.
Vyhlášená restaurace je také například Kalendova Chabrybárna - prodej ryb, chytání ryb, rybí speciality.

ZŠ a MŠ pro děti je doslova hned za rohem, blízko je i BILLA, kde si můžete pohodlně nakoupit.

Pro milovníky kultury je pár kroků od domu Chaberský dvůr, kam si můžete zajít s přáteli na výstavu, nebo si zajdete pro dobrou knihu do místní knihovny.

Příroda je všude okolo, ti, kdo ji máte rádi, určitě nadchne přírodní park Drahaň - Troja, který vybízí k procházkám, vyjížďkám na kole nebo koloběžce. Celá oblast přírodního parku vede podél řeky Vltavy od Jabloňky až po Drahaňskou rokli pod Dolní Chabry. Exotické rostliny můžete obdivovat v Botanické zahradě nebo navštívit ZOO s dětmi. Pro zachování svěžího těla i ducha Vás zve k návštěvě také zdejší Sokol. Možností, jak se v místě zabavit, je celá řada.

Ohledně dopravní dostupnosti místa - na Metro C Kobylisy se dostanete busem za cca 7 minut a v centru Prahy jste za krásných cca 10 minut jízdy autem, co víc si přát?

Tuto lokalitu si zkrátka zamilujete, a třeba i Vaše první vlastní bydlení budete směřovat opět právě do Dolních Chaber.

Náklady bydlení: 13.500,- Kč nájem, 4.000,- Kč měsíční poplatky, 27.000,- Kč vratná kauce, provize RK 16.335,- Kč včetně DPH.

Jestli se chcete dozvědět ještě více informací, moc ráda Vás uvítám na prohlídce!

Možnost nájmu je již od 1.7. 2022.

Těším se na Vás!

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky