Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 2+kk 37 m2 Žampachova, Brno Černá Pole

Pronájem bytu 2+kk 37 m2 Žampachova, Brno Černá Pole

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme k pronájmu byt 2+kk o rozloze 37 m² v 1. NP prvorepublikové vily na ulici Žampachova, Brno – Černá Pole, 2 min pěšky na tramvaj č. 9, 11, zastávka Tomanova.

Byt zůstane částečně zařízen. Kuchyně je vybavena horkovzdušnou troubou, myčkou, plynovým sporákem, lednicí a jídelním setem a díky své prostornosti splní potřeby každého kuchaře. V koupelně je již k dispozici připravená pračka a v obývacím pokoji rozkládací pohovka s kávovým stolkem. K lepší představě o dispozicích Vám poslouží 3D plánek umístěný mezi fotografiemi.

Byt je volný okamžitě. Parkovat lze prozatím na ulici před domem, do budoucna se plánuje parkování ve dvoře. Nájem 11.500 Kč + zálohy na energie 3.000 Kč měsíčně/2 os. (topení, voda, plyn, odpad, internet). Majitel požaduje vratnou kauci ve výši jednoho měsíčního nájmu. Nájem je vhodný pro jednotlivce či páry bez zvířat a nekuřáky.

Byt se nachází ve výjimečně klidné lokalitě v blízkosti parku Schreberovy zahrádky, během chvilky jste u Lužánek či u vily Tugendhat a v okolí jsou různá jak sportovní, tak kulturní vyžití. Pro bližší informace kontaktujte realitní makléřku.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky