Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 2+1 78 m2 Na Jíkalce, Plzeň

Pronájem bytu 2+1 78 m2 Na Jíkalce, Plzeň

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme k pronájmu prostorný zařízený byt 2+1 s balkonem, který se nachází v 1. patře cihlového domu v Plzni, ul. Na Jíkalce. Byt má podlahovou plochu 68m2 a dispozičně je velmi dobře řešený, pokoje (23 a 14m2) i kuchyně (11m2) mají samostatné vstupy z předsíně (11m2), v koupelně (7m2) je vana i sprchový kout, toaleta je umístěna samostatně. Z ložnice je přístupný balkon (3m2) orientovaný do zeleně a k bytu náleží také velký zděný sklep (7m2). V případě zájmu je k bytu k dispozici také vyhrazené parkovací stání za domem.

Byt je kompletně vybavený - je zde kuchyňská linka se sporákem a digestoří, lednice, jídelní stůl a židle, šatní skříň, dvoulůžko, pohovka, psací stůl, pračka, TV a další zařízení. Na podlaze v pokojích jsou koberce, v kuchyni a příslušenství je dlažba. Vytápění bytu i ohřev vody je ústřední dálkový.

Dům je klidný a udržovaný, vybavený kamerovým systémem. Majitelka preferuje zájemce z řad nekuřáků a bez domácích mazlíčků.

Uvedená cena neobsahuje zálohy na energie a služby ve výši 2.000 - 2.500,- Kč dle počtu osob, které zahrnují zálohu na vytápění, vodu, elektřinu a služby, poplatek za úklid společných prostor, který činí 250,-Kč, je již obsažen v ceně nájemného. Cena za parkovací stání je 1.200,-Kč. Požadována je vratná kauce ve výši 2 měsíčních nájmů, 1 měsíční nájem + DPH činí provize RK. Byt bude k nastěhování do 1.11.

V blízkosti je dostupná veškerá občanská vybavenost, MHD 300m, výhodou je také cyklostezka vedoucí za domem.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky