Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 2+1 68 m2 Lobezská, Plzeň

Pronájem bytu 2+1 68 m2 Lobezská, Plzeň

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme k pronájmu prostorný byt 2+1, který se nachází ve 2. patře (poslední) cihlového domu v Plzni na Slovanech v Lobezské ulici. V bytě je velká chodba s vestavěnými skříněmi a botníkem, velký prostorný pokoj, ložnice, kuchyně s jídelnou, koupelna s vanou a samostatná toaleta. Kromě vestavěných skříní a kuchyňské linky s plynovou varnou deskou, elektrickou troubou a digestoří, je byt pronajímán nevybavený. Vytápění a ohřev vody jsou řešeny plynovým kombi kotlem. Samozřejmostí je zavedený internet. Výhodou je zahrádka s grilem za domem, která je nájemcům k dispozici.

Uvedená cena neobsahuje platbu 500,-Kč za vodu, která se platí zálohově s nájmem, elektřina a plyn se převádí na nájemce. Požadovaná je vratná kauce 2x nájemné, provize RK +1x nájemné + DPH.

V blízkosti domu se nachází trolejbusová linka č. 12, za rohem je také zastávka autobusu č. 30 a v docházkové vzdálenosti se nachází tramvajová linka č. 2. veškerá občanská vybavenost je v dosahu. Sportovní vyžití nabízí nedaleké tenisové kurty, plavecký bazén a také cyklostezka vedoucí kolem řeky Úslavy.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky