Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 2+1 65 m2 Hollarovo náměstí, Praha Vinohrady

Pronájem bytu 2+1 65 m2 Hollarovo náměstí, Praha Vinohrady

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Před pár měsíci kompletně zrekonstruovaný byt v blízkosti metra Želivského je k dispozici okamžitě. Velkoryse a velmi vkusně zařízený byt s veškerým vybavením, které člověk k bydlení potřebuje, kde nechybí pračka, myčka, sporák, lednice s mrazákem, mikrovlnka, žehlička, dokonce televize .... prostě všechno. Tady skutečně stačí kufr s oblečením a můžete bydlet. Pokud byste chtěli některý nábytek odstranit a vyměnit za vlastní, je možné se s paní majitelkou domluvit na úpravách.
K nájmu je potřeba připočítat poplatky za služby ve výši 6.000,- Kč, které jsou zúčtovatelné. Spotřebu elektrické energie hradí nájemce sám, smlouva s dodavatelem elektřiny bude převedena na nájemce.
Byt je orientovaný na sever a východ, přesto je velice světlý. Velikou výhodou této orientace je, že se v nejparnějších dnech nerozpálí, takže je v něm vždy příjemně.
Asi tak za dvě minuty dojdete pěšky na metro Želivského nebo na tramvajovou zastávku. V okolí je veškerá občanská vybavenost, však je tento byt ve velmi žádané obchodně obytné části Prahy, odkud je do centra, coby kamenem dohodil.
Tento byt Vám velice ráda ukážu osobně, stačí zavolat a domluvit si termín.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky