Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 2+1 57 m2 S. K. Neumanna, Jihlava

Pronájem bytu 2+1 57 m2 S. K. Neumanna, Jihlava

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Pokud hledáte příjemný pronájem v krajském městě Jihlava, tak jsou tyto řádky právě pro Vás.

Je mi potěšením Vám představit byt o dispozici 2+1 ve zvýšeném přízemí revitalizovaného panelového domu. Rekonstrukce bytové jednotky proběhla v roce 2007. Co se týká vybavení, tak v kuchyni je kuchyňská linka a lednice, v ložnici je velká vestavěná skříň. Součástí obývacího pokoje je sedačka, obývací stěna, komoda a kancelářský stůl. Zajímavostí oproti obvyklé dispozici standardních panelových bytů je navíc vstupní předsíň, ze které je pak vstup na chodbu s přístupem do dalších pokojů. Tato předsíň je využita jako šatna s úložnými prostory. Vytápění a ohřev teplé vody je v tomto případě vlastním plynovým kotlem. Kotel je umístěn v samostatné komoře v bytě.

Tento jednoduchý, přesto velmi krásný byt můžete obývat v ulici S. K. Neumanna, ve velmi blízkém dosahu MHD zastávky, odkud Vás dopraví trolejbus přímo na náměstí, odkud se dostanete do všech částí Jihlavy. Naproti panelovému domu je Penny Market a dostupná je zde také veškerá občanská vybavenost.

K uvedené ceně pronájmu (10.500 Kč) je potřeba připočítat zálohy na spotřebované energie ve výši 4.500 Kč. Kauce je nastavena ve výši dvouměsíčního nájmu (21.000 Kč). Provize realitní kanceláře je 18.150 Kč včetně DPH.

Byt bude volný k datu 01.03.2023. Neváhejte a přijďte se podívat na tento byt.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky