Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 2+1 57 m2 kpt. Otakara Jaroše, Vyškov

Pronájem bytu 2+1 57 m2 kpt. Otakara Jaroše, Vyškov

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Rádi Vám zprostředkujeme pronájem pěkného bytu 2+1 o celkové výměře 69 m2 ve 3 NP revitalizovaného panelového domu na ulici Kpt. Otakara Jaroše ve Vyškově.
Byt působí útulně a je velmi dobře dispozičně řešen. Dispozice bytu: předsíň, koupelná se sprchovým koutem a toaletou, kuchyň s jídelním koutem, prostorný obývací pokoj, ložnice a šatna. K bytu náleží pěkný balkon orientovaný na jižní stranu, sklep 8 m2, sklepní koje 2 m2 v suterénu domu.
Užitná plocha bytu činí 57 m2.
Byt se pronajímá z větší častí zařízený nábytkem: kuchyňskou linkou se spotřebiči, včetně lednice s mrazákem, kuchyňského stolu se židlemi a komody. Obývací pokoj je zařízený sedačkou, obývací stěnou a konferenční stolkem. Chodba je vybavená předsíňovou stěnou, v koupelně je pračka a pouze ložnice se nabízí nezařízená.

V okolí domu se nachází bohatá občanská vybavenost, relaxační a fitness studio, sportovní hřiště (tenis, fotbal, volejbal...). V okolí je spousta cyklostezek a k procházkám Vám může posloužit okolí rybníka Kačenec, kde je krásně v jakémkoliv ročním období.
Možnost využití zahrady pro pěstování zeleniny, bylinek...
Bezproblémové parkování před domem.
Měsíční nájem činí 11 500,- Kč + zálohy na služby ve výší 4 000,- Kč.
Jednorázové platby: vratná kauce 11 500,- Kč + provize RK 11 500,- Kč + DPH.
Majitel požaduje pracující, bezproblémové, solventní nájemníky, nekuřáky, bez domácích zvířat a vyhrazuje si právo na výběr nájemníka dle svých kritérií.

Byt bude připraven k nastěhování od 1.9.2022.

Pro bližší informace a domluvení prohlídky kontaktujte makléře.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky