Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 2+1 52 m2 Pod Koníčky, Klatovy

Pronájem bytu 2+1 52 m2 Pod Koníčky, Klatovy

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

K okamžitému bydlení nabízíme dlouhodobý nájem kompletně zařízeného bytu ve 2.NP s výtahem, o dispozici 2+1, užitné plochy 52 m2, po rekonstrukci, s bezbariérovým přístupem, v krátké vzdálenosti od autobusové zastávky MHD a dálkových spojů KT-Plzeň-Praha, autobusového a vlakového nádraží, obchodů, pošty, nemocnice.

Do bytu si přinesete jen osobní věci a bydlíte, protože majitel přenechává k užívání v bytě veškeré vybavení. Kuchyně s kuchyňskou linkou s myčkou, kombinovaný sporák, stůl, židle, lednička s mrazákem. Obývací pokoj s rohovou sedací soupravou, konferenční stolek, rustikální nábytek, televize, čistička vzduchu. Ložnice s manželskou postelí s úložným prostorem, vestavěné šatní skříně. V obýváku a ložnici koberec. Koupelna a samostatné WC po rekonstrukci. Pokoje jsou průchozí. K bytu je možné užívat sklep 3 m2.

Nájem činí 15.000,-Kč měsíčně, plus zálohy za služby 2.000,-Kč/měsíc = topení, vodné a stočné, společná elektrika v domě, výtah.
Plyn a elektriku v bytě si hradí nájemce dodavatelům sám.

Náklady na vytápění budou záležet jen na vás jak budete náročný na teplotu v bytě. Protože se jedná o byt prostřední v zatepleném domě, jeho vytápění není náročné.

Majitel požaduje složení kauce ve výši trojnásobného nájmu vzhledem ke kompletnímu vybavení bytu. Kauce je vratná při ukončení nájmu.
Majitel dá přednost zájemcům bez domácích zvířat.
Za zprostředkování je úhrada 15.000,-Kč.

Jestli máte zájem, volejte naši RK a domluvte si prohlídku bytu. .

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky