Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 2+1 52 m2 Blatenská, Plzeň Lobzy

Pronájem bytu 2+1 52 m2 Blatenská, Plzeň Lobzy

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme k pronájmu hezký byt o velikosti 2+1, který se nachází v cihlovém domě v klidné části města na Slovanech, v ulici Blatenská. Bytová jednotka má podlahovou plochu 51,6 m² a náleží k ní také sklepní kóje 1,6 m². Nachází v 5.patře revitalizovaného domu s výtahem.

Byt je tvořený prostorným obývacím pokojem, který je průchozí do ložnice, kuchyní, předsíní, koupelnou s vanou a samostatnou toaletou. Pronajímán je částečně zařízený - je zde kuchyňská linka včetně plynové varné desky, elektrické trouby, digestoře a myčky nádobí, lednice s mrazákam, stůl, židle, sedací souprava, komody, televizní a konferenční stolek, botník a věšák. V bytě je také kompletní osvětlení, garnyže a žaluzie v oknech.

Vytápění bytu je centrální dálkové, ohřev vody je zajišťován karmou, internetové připojení Vodafone. V pokojích jsou na podlaze renovované parkety, v kuchyni PVC a v příslušenství dlažba.

Byt je k nastěhování ihned, uvedená cena neobsahuje zálohy na energie a služby - záloha 1.500,-Kč (topení, voda, odpad, spol. prostory) a elektřina a plyn se převede na nájemce. Majitelé preferují zájemce z řad nekuřáků, bez zvířat a maximálně 2 dospělé osoby a 1 dítě. Požadována je vratná kauce 15.000,-Kč a provize RK 1x nájemné + DPH.

V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost - mateřských i základní škol je v okruhu několika set metrů hned několik, úřad městské části je 200 m, nakoupíte v Galerii Slovany a v okolí najdete i další služby a obchody. Výborné je také dopravní spojení, tramvajová zastávka (č.2) se nachází 200 m od domu, autobus a trolejbus jsou pak ve vzdálenosti 300 - 400 m.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky