Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 2+1 51 m2 Pernerova, Praha Karlín

Pronájem bytu 2+1 51 m2 Pernerova, Praha Karlín

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte příjemné bydlení v oblíbené a žádané lokalitě Prahy 8 – Karlín? Pokud ano, nabízím vám pronájem kompletně zařízeného bytu 2+1 s užitnou plochou 51,1m2, který se nachází v 1. nadzemním podlaží cihlového domu v ulici Pernerova na Praze 8.

Nabízený byt sestává z obývacího pokoje s bio lihovým krbem, pohovkou a rohovým pracovním stolem, ložnicí s vestavěnou šatní skříní, kuchyní s jídelním a kuchyňským koutem, koupelnou s hydromasážní vířivou whirlpool vanou a toaletou. Kuchyňský kout je vybaven kuchyňskou linkou včetně všech spotřebičů (myčka, lednička, plynový sporák, elektrická horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba). Byt disponuje dvěma technickými místnostmi, kdy jedna je vybavena pračkou a sušičkou značky LG a je zde umístěn plynový kotel pro ohřev teplé vody a vytápění, druhá technická místnost pak slouží jako odkládací prostor. V bytě jsou plastová okna včetně žaluzií. Podlahové krytiny jsou v kombinaci laminátové podlahy, linolea a dlažby. K odpočinku a relaxaci lze využít přilehlý vnitroblok, který bude v blízké budoucnosti revitalizován. Parkování lze před domem, případně na nedalekém placeném parkoviště.

Městská část Karlín nabízí bohaté kulturní i sportovní vyžití. Naleznete zde řadu prvotřídních restaurací a kaváren. Byt se nachází ve vynikající lokalitě, nedaleko Fóra Karlín a v blízkosti vyhlášené restaurace Eska. Atraktivitu zvyšuje odpočinkový park Kaizlovy sady, park Vítkov nebo nádherný kostel sv. Cyrila a Metoděje či možnost procházek od Karlínského přístaviště podél břehu Vltavy. Velkou předností je i skvělá dopravní dostupnost a výborná občanská vybavenost.

Nespornou výhodou této nabídky jsou nízké poplatky. Vratná kauce pro majitele činí 20.000,-Kč.

V případě, že se vám nabídka líbí, neváhejte se na mě obrátit…







Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky