Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 2+1 49 m2 Skorkovského, Brno

Pronájem bytu 2+1 49 m2 Skorkovského, Brno

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme k pronájmu pěkný světlý byt 2+1 na ulici Skorkovského, Brno - Židenice. Byt v OV o celkové ploše 49 m2 se nachází ve 2. NP cihlového domu.
Byt zůstává kompletně vybavený, v klimatizované kuchyni (7 m2) nerezová lednice s mrazákem, myčka, varná deska s troubou a digestoř, v obývacím pokoji (19 m2) sedací souprava, knihovna a pc stůl s křeslem, v ložnici (9 m2) postel a vestavěná skříň. Další vestavěná skříň je i na chodbě dále botník a věšáky. Byt nabízí dostatek úložných míst. Na všech oknech jsou venkovní žaluzie. K bytu náleží i možnost využívat 2 společné terasy k posezení či sušení prádla. Dům má v přízemí kočárkárnu a ve sklepních prostorách kolárnu. Lze zaparkovat před domem. Jedná se o klidnou lokalitou s perfektní dostupností do centra (na tram 8, 9, 10 půjdete 2 min pěšky). Majiteli se skládá kauce ve výši jednoho nájmu a záloha na služby 2.200,- Kč/měsíčně pro 2 osoby. Elektřina se převádí na nájemce cca 900,- Kč/měs.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky