Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 2+1 47 m2 Zimní, Jihlava

Pronájem bytu 2+1 47 m2 Zimní, Jihlava

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte pronájem bytu ve vyhledávané a klidné části krajského města Jihlavy, pak jsou tyto řádky určené přímo pro Vás.
Je mi potěšením Vám představit nemovitost nacházející se v městské části Kosov. Ačkoliv se objekt nachází v ulici Zimní, zahřeje Vás atmosféra udržovaného bytu po rekonstrukci skládající se z dřevěné kuchyňky a dvou obývacích místností.
Bytová jednotka je skoro kompletně vybavena. Na fotografiích si můžete všimnout lednice, TV a akvária, které už v bytě nejsou.

Mezi patřičné výhody této lokality řadíme dostupnost všech potřebných zařízení pro Váš život. Před vchodem do domu je zastávka MHD z které se dostanete do jakékoliv části Jihlavy. Objekt lemuje cyklostezka, která je větvená buď do centra samotného města nebo ke klidnému břehu řeky Jihlavy, po kterém se dostanete do nedalekých Luk nad Jihlavou. Do 10 minut pěší chůze naleznete kavárnu, Penny Market, Mobelix, Uni Hobby, volnočasové a dětské hřiště nebo třeba zdravotní středisko.

K uvedené ceně pronájmu je potřeba připočítat zálohy na spotřebované energie ve výši 3 420 Kč. Kauce je nastavena ve výši dvouměsíčního nájmu. Byt bude volný k prvnímu dni v květnu.

Pokud se chcete přesvědčit o šikovnosti tohoto bytu, přijďte na prohlídku.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky