Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 2+1 46 m2 Plynární, Říčany

Pronájem bytu 2+1 46 m2 Plynární, Říčany

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Říčany jsou nejlepším místem pro život v Česku, jak vyplývá z indexu hodnocení kvality života, který již několik let mapuje projekt Obce v datech společně se společností Deloitte. Říčany dokonce předčily Prahu, která se umístila druhá, za ní pak skončily na třetím místě Stará Boleslav a na čtvrtém Beroun. Takže teď máte možnost žít v tom nejlepším, co naše republika nabízí. A ještě k tomu v kompletně zrekonstruovaném a plně zařízeném bytě, do kterého stačí přivézt tak akorát kufry s oblečením.

Po vstupu do bytu překvapí celkem velkorysá předsíň, ze které vedou dveře do všech místností bytu. Hned po pravé straně máte komoru (nebo šatnu, jak kdo bude chtít), vlevo pak všechno ostatní.
Kuchyně s jídelním stolem je vyřešená opravdu chytře, aby v ní bylo co nejvíce úložného prostoru a pracovní plochy. Za kuchyní je ložnice. Obývací pokoj...vlastně nevím, co bych o něm řekla, je to prostě obývací pokoj.... Myslím ale, že většinu velmi potěší skutečně velkorysá a pohodlná koupelna s moderním sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. Dostatek prostoru je tu i pro pračku se sušičkou.

A protože je tu vše na elektřinu, největší bonus na vás čeká v podobě fixované sazby za elektřinu až do 11. 4. 2023. Takže měsíční zálohy za elektřinu jsou v současné chvíli ve výši 2.300 Kč a do příštího roku se určitě nezmění. Ostatní platby za teplo, vodu a poplatky na údržbu společných prostor jsou dalších 2.375 Kč.

Jak jsem napsala na začátku, žije se tu opravdu skvěle, protože tu najdete vážně všechno, co člověk potřebuje k životu. Školky, školy, gymnázium, sportoviště, koupaliště, spousty restaurací , kaváren, obchodů i obchůdků. No a dostupnost do Prahy je skvělá, protože buď můžete jet autem po dálnici, nebo mnohem praktičtějším vlakem, který jede na Hlavní nádraží snad každých deset minut. Pokud máte auto, s parkováním tu opravdu není problém, protože přímo před domem je parkoviště, kde pohodlně zaparkujete v jakoukoliv hodinu.

Nájemce musí počítat s platbou vratné jistoty (kauce) ve výši dvou měsíčních nájmů, tedy 34.000 Kč. Tato jistota bude nájemci vrácena po skončení nájmu, pokud bude v bytě vše v pořádku. Dále je třeba počítat s platbou provize realitní kanceláři ve výši jednoho nájmu, tedy 17.000 Kč plus DPH 21%, celkově tedy 20.570 Kč.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky