Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 2+1 39 m2 Soběslavova, Stříbro

Pronájem bytu 2+1 39 m2 Soběslavova, Stříbro

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme vám k pronájmu menší zařízený byt 2+1, který se nachází ve 4.patře panelového domu (bez výtahu) ve Stříbře, Soběslavově ulici. Byt prošel kompletní rekonstrukcí, je předělaný z původní dispozice 1+1 na 2+1, čímž vnikla malá, ale samostatná ložnice. K bytu náleží také velký sklep.

Pronajímán bude kompletně vybavený, je zde kuchyňská linka s plynovou varnou deskou, elektrickou troubou a digestoří, lednice, pračka se sušičkou, skříně, postel, pohovka a další nábytek.

Vytápění bytu a ohřev vody je řešený centrálně dálkově, samozřejmostí je zavedený internet. Jádro bytu je zděné se sprchovým koutem. Byt je k nastěhovaná ihned.

K nájemnému se hradí zálohy na topení, vodu a služby ve výši 1.800,-Kč při obsazení bytu 2 osobami, elektřinu a plyn si nájemce převede na vlastní smlouvu (cca 1.200,-Kč). Požadována je vratná kauce ve výši 2 nájmů a jedna měsíční platba + DPH činí provize RK.

V bezprostřední blízkosti domu se nachází mateřská a základní škola, gymnázium, dětské hřiště i obchod. Další občanská vybavenost je dostupná v cenou města, kam se pěšky dostanete za 15 minut.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky