Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 1+kk 48 m2 Františka Jansy, Praha

Pronájem bytu 1+kk 48 m2 Františka Jansy, Praha

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

V zastoupení nájemce nabízíme k podnájmu krásný světlý byt v novostavbě v Praze 10 – Dolních Měcholupech kousek od obchodního centra Štěrboholy.
Byt nabízí pohodlné bydlení. Jedná se o prakticky zařízený byt 1+kk s vybaveným kuchyňským koutem. Z předsíně se dostanete do koupelny s vanou a WC, do praktické komory a prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem. V zadní části obývacího pokoje se pohodlně vyspíte na manželské posteli a oblečení si uložíte do vestavěné skříně, která je aktuálně ve výrobě. K bytu náleží i balkon s výhledem do vnitrobloku. Za teplých večerů zde můžete relaxovat při dobrém víně. Do bytu, který se nachází ve 3. nadzemním podlaží se pohodlně dostanete výtahem. Máte obavu, že večer nezaparkujete? Vaše obavy jsou liché, byť byt nedisponuje vlastním parkovacím stáním, tak cca 2 minuty chůze od domu se nachází velké veřejné parkoviště, které můžete využít pokud nenajdete místo přímo před domem. Rádi nakupujete? V okolí naleznete Štěrboholy retail park, Obchodní centrum Štěrboholy nebo Fashion Arena Prague Outlet, kde můžete pořídit značkové zboží nebo oblečení se zajímavou slevou. Trávíte rádi volný čas v přírodě? Pak pro Vás mám skvělou zprávu, za pár minut jste v Malém Háji s krásnou vyhlídkou anebo u retenční nádrže Slatina, kde si můžete užit příjemnou procházku. Byt je vhodný pro 1 osobu, případně pár. Výše měsíčního nájmu činí 15.900,- Kč, zálohy na služby 3.000,- Kč, vratná kauce ve výši 2 měsíčních nájmů, provize RK ½ měsíčního nájmu. Pokud chcete více informací, domluvte si prohlídku. Těšíme se na Vás. Byt je k nastěhování IHNED. Energetický štítek je B, jedná se o velmi energeticky úspornou budovu.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky