Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 1+kk 45 m2 Tlumačovská, Praha Stodůlky

Pronájem bytu 1+kk 45 m2 Tlumačovská, Praha Stodůlky

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme k pronájmu velmi pěkný byt - ateliér 1+KK, který se nachází v 1.podlaží (zvýšeném) domu kolaudovaného v roce 2012 v Praze - Stodůlkách. Unikátní projekt Rezidence Prague Towers se řadí k jedněm z nejvyšších budov Prahy a k nejvyšším rezidenčním budovám v ČR vůbec.

Nabízený byt je o dispozici 1+KK, má čistou podlahovou plochu 41,4 m² a náleží k němu balkon o výměře 3,5 m². Byt tvoří velký pokoj s kuchyňským koutem, kde zcela bez problémů uspořádáte jak obývací a klidovou zónu, tak i jídelní nebo pracovní část. Je zde velká kuchyňská linka s vestavěnou lednicí s mrazákem, varnou deskou, troubou, digestoří i myčkou nádobí. V předsíni je prostorná vestavěná skříň, v koupelně osazen sprchový kout a koupelnový nábytek, toaleta je samostatná, přístupná přes koupelnu. Byt je pronajímán kompletně vybavený, je zde také postel, pohovka, stůl se židlemi, pračka, botník a další. Vytápění bytu i ohřev vody je dálkový, je zde zabezpečovací zařízení, samozřejmostí je zavedený internet a kabelová TV.

Byt je volný k nastěhování ihned. K ceně nájemného se hradí zálohy v předpokládané výši 1.500,- Kč (topení, voda, služby), elektřina se převádí na nájemce. Je zde i možnost pozdější koupě bytu ze strany nájemce.

Bytový dům stojí nedaleko přírodního parku Prokopského a Dalejského údolí a je vzdálen jen 5 minut chůze od stanice metra B Lužiny, autobusová zastávka je přímo před domem. Nedaleko se nacházejí MŠ i ZŠ, zdravotnická zařízení, obchody a pošta. V okolí jsou k dispozici tři velká nákupní centra s mnoha obchody, restauracemi, službami a multikinem. Sportovní vyžití zajišťuje několik okolních sportovních areálů, plavecký bazén pro děti a zimní stadion.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky