Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 1+kk 38 m2 Vítkovická, Nymburk

Pronájem bytu 1+kk 38 m2 Vítkovická, Nymburk

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Ještě jste nenašli k pronájmu klidné místo se spoustou zeleně a přesto v blízkosti centra Nymburka? Hledáte kousek prostoru pro Své soukromí nebo se chcete osamostatnit a bydlet sami v menším útulném bytě? Tak tady nyní pro Vás mám k pronájmu byt o dispozici 1+KK a užitné ploše 38 m2. Byt prošel nedávnou renovací, kdy se dělaly podlahy v chodbě a obývacím pokoji z kuchyní. Určitě oceníte i částečnou vybavenost bytu a to novým kombinovaným sporákem a pračkou, nesmím opomenout, že je zde i lednice, která je součástí kuchyňské linky. K bytu je sklepní kóje a prostorná komora na patře vedle bytu o celkové ploše 2 m2.

Co Vás to bude stát? Nájemné 8 000,-Kč + poplatky 3 400,-Kč, které zahrnují veškeré platby od vody, vytápění a elektřiny. Můžete si i případně za poplatek 600,-Kč/měs. připojit ke kabelové televizi v bytovém domě. Vratná kauce ve výši 20 000,-Kč + odměna pro kancelář 10 000,-Kč.

Říkáte si ANO je to přesně to co jsem hledal? Tak na nic nečekejte, zavolejte a sejdeme se na prohlídce.

Těší se na Vás makléř Petr Revenda.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky