Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 1+kk 35 m2 V Zahrádkách, Plzeň

Pronájem bytu 1+kk 35 m2 V Zahrádkách, Plzeň

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme k pronájmu zcela nový byt - ateliér s balkonem a parkovacím místem v Plzni na Doubravce v ul. V Zahrádkách. Byt se nachází v 1.patře právě dokončeného bytového domu a nebyl tedy dosud obýván.

Podlahová plocha bytu je 34,7 m², z pokoje je přístupný balkon 2,8 m² a součástí pronájmu je také vyhrazené parkovací místo. Byt je tvořený pokojem s kuchyňským koutem a balkonem, předsíní, koupelnou s vanou a toaletou. V bytě je kuchyňská linka včetně elektrické trouby, varné desky a digestoře, v předsíni je šatna s velkou vestavěnou skříní. Vytápění bytu i ohřev vody je řešený centrálně dálkově.

K nájemnému bude nájemce hradit zálohy na energie a služby v předpokládané výši 1.500,-Kč (topení, voda, svoz odpadu, spol. prostory) a 500,-Kč zálohu na elektřinu. Zálohy budou 1x ročně zúčtovány. Požadována je vratná kauce 2x nájemné a provize RK činí 1x nájemné + DPH. Byt je k nastěhování ihned.

Několik málo minut chůze od domu se nachází Obchodní centrum Plzeň s hypermarketem Tesco a množstvím další obchodů, stejně tak dostupná je i zastávka MHD - konkrétně zastávka trolejbusu č. 11, oceníte také ale dostatek zeleně v sousedství domu.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky