Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 1+kk 31 m2 Hodonínská, Plzeň

Pronájem bytu 1+kk 31 m2 Hodonínská, Plzeň

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme k pronájmu slunný byt 1+KK v Plzni v Hodonínské ulici. Nezařízená bytová jednotka o podlahové ploše 31,29 m² se nachází v 9. podlaží bezbariérového panelového domu s výtahem.

Byt je tvořený obytným pokojem s kuchyňským koutem, předsíní, koupelnou s vanou a toaletou. K bytu náleží také sklepní kóje a k dispozici je též společná kolárna a sušárna. Vytápění bytu a ohřev vody jsou zajišťovány centrálně dálkově. Samozřejmostí je zavedený internet a kabelová TV. Byt je orientovaný na jih a je díky umístění ve vyšším patře slunný a teplý, nejedná se však o patro v tomto domě poslední.

Byt je k nastěhování ihned, z vybavení zůstane kuchyňská linka, sporák a barový pult. K nájemnému se hradí záloha na vodu, topení a služby ve výši 1.800,-Kč při 1 osobě a 2.000,-Kč při 2 osobách, elektřina se převádí na nájemce. Požadována je vratná kauce ve výši 2 měsíčních nájmů a provize RK 1 měsíční nájem + DPH.

V místě je kompletní občanská vybavenost - v blízkosti se nachází supermarket, za domem je mateřská i základní škola a dětské hřiště, je zde lékárna, knihovna a další služby, které můžete potřebovat. Zastávka MHD je od domu vzdálena 200 m.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky